Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев заяви пред “БТА, че

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев заяви пред “БТА, че
Коментари Харесай

Генчев: Опитахме се да разубедим собственика, но той е непреклонен

Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев съобщи пред  “БТА ”, че както той, по този начин и футболистите са комплицирани и шокирани от решението на притежателя на клуба Иван Василев да напусне след края на сезона. Василев разгласи решението си преди два дни, подразнен съществено от отношението на последователите, които издигнаха обвиняващи го в липса на морал транспаранти.
 Собственикът на Локомотив (Сф): Филмът е завършен! Повече няма да стъпя Собственикът на Локомотив (Сф): Филмът е завършен! Повече няма да стъпя
" Иван Василев не заслужава такова отношение след всичко, което направи и продължава да прави за клуба. Ако някой е отговорен за резултатите, това сме ние - треньорите и футболистите. Опитахме да приказваме с него, само че той е взел решението си и не можем да го разубедим. Непреклонен е. На мене персонално ми сподели, че е безапелационен ", съобщи Генчев.

" Като условия няма място за съпоставяне. Макар и главно самичък да се оправя с издръжката, заплати и награди - всичко се заплаща на деня. Никой няма искания в това отношение. Всичко е било оптимално правилно ".

Специалистът добави, че е отделил много време в диалози с играчите и им обяснил, че в случай че би трябвало да изиграят всички останали мачове на високо равнище.

" В оставащите мачове желая да покажем, че имаме морал и да се потвърдим пред президента за всичките старания, които е положил. Обвиненията на почитателите са неуместни. Вие по какъв начин си представяте, че нещо нерегламентирано ще стане през главата ми? Личното ми мнение, че нещата се счупиха през второто полувреме на мача с Хебър. Просто тимът се изключи и за едни 45 минути се получи този срив при едно много положително първо полувреме ".

" Но генерално за мене сезонът не е по никакъв начин неприятен. Ние сме единственият тим, който е спечелил 8 точки в шест мача против първите три тима. Достигнахме до полуфинал за Купата. Да, в първата среща загубихме, само че има реванш. Мачът също е в София, изцяло действително е да победим и да отидем на финала. И тъкмо в този момент се случва това? ".

Генчев удостовери нещо, което се знае от дълго време. Договорът му с Локомотив изтича в края на сезона. И освен това развиване на нещата няма и по какъв начин да се приказва за възобновяване на съглашението. И за персоналното си бъдеще сега избира да не приказва, защото желае до края на шампионата да бъде съсредоточен върху мачовете и да бъдат събрани оптимално точки. Утре тимът посреща Арда в 30-ия кръг на шампионата, а на 10-и май играе реванш с ФК ЦСКА 1948.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР